Alle healing, lessen en retraites worden verzorgd door Stefan Wils. Hij is sinds 30 jaar actief als healer en werkt hierbij vanuit de inspiratie van Yoginâm Abbahjí.

In de loop der jaren heeft hij duizenden sessies gedaan ten behoeve van cliënten en leerlingen. In Nederland had hij lange tijd een centrum voor healing en training, waar vele honderden mensen werden ontvangen en konden verblijven.

Toen hij Yoginâm Abbahji ontmoette, zijn spirituele gids, veranderde zijn leven naar een veel grotere staat van welzijn. Door zijn associatie met Yoginâm Abbahji is hij in staat om zich af te stemmen op een zeer harmonieuze staat van zijn en kan hij deze staat delen met mensen die op zoek zijn naar meer harmonie, vrede, liefde en healing in hun leven.

Naast het werken vanuit de inspiratie van Yoginâm, is Stefan ook een traditionele Indonesische dukun (magiër/healer, uitsluitend witte magie), uitgekozen door de lokale geesten en deities in Indonesie. Waarschijnlijk de enige Europeaan die hier in daadwerkelijk geinitieerd is.
Begeleid door een dukun in Java en erkend door de lokale bevolking als traditionele dukun/ balian.

Door de combinatie van oosterse magie en westerse achtergrond is hij in staat om de zeer specifieke Indonesische magie te vertalen en uit te leggen aan westerse mensen.

Indonesische magie heeft een zeer breed toepassings gebied; healing, liefde en relaties, geluk, beïnvloeding van situaties, opheffen zwarte magie (santet) etc.

Healer Stefan Wils